Skip to main content

Økonomi- og gældsrådgivning

Mand med lommerne tomme

KONTAKT: 

Kontakt os på 60 51 87 54 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gratis tilbud om økonomi- og gældsrådgivning

Rod i økonomien og underskud på kontoen kan give ondt i maven og søvnløse nætter. Selvom det kan føles som en meget privat sag, er det vigtigt ikke at gå rundt med sine bekymringer alene. I Selvhjælp Randers er vi klar med en hjælpende hånd.

Rådgivning

Selvhjælp Randers tilbyder gratis, og uvildig rådgivning til borgere, der har problemer med deres økonomi, har mistet overblikket over udgifter og indtægter, samt en gæld de ikke kan overskue. Rådgivningen varetages af frivillige, som har en baggrund indenfor økonomi, jura eller socialområdet.

Vi tilbyder forskellige typer rådgivning. Første skridt vil altid være en forsamtale ved vores projektleder, som vil afklare behovet, og vurdere hvilken type rådgivning, der er brug for.

Generelt hjælper rådgiverne med at få overblik over din økonomi + evt. gæld, udarbejde et realistisk budget og lægge en realistisk plan, der kan hjælpe dig videre. Rådgiverne kan også hjælpe dig med at kontakte dine kreditorer og lave en afdragsplan.

Oplæg

Vi holder også oplæg på uddannelsesinstitutioner, sundhedstilbud, samt i kommunens afdelinger og tilbud. Oplæggene kan både være om, hvordan man skaber en sund økonomisk fremtid, og oplyse om nogle af de risici, man skal være opmærksom på. Eller det kan være mere oplysende om vores tilbud, rådgivningerne og hvem vi kan hjælpe.

Vil du gerne have os ud og holde et oplæg, så tøv ikke med at tage fat! Kontakt os på 60 51 87 54 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Fakta

Vores Økonomi og gældsrådgivning drives med midler fra Socialstyrelsen, og vi er medlem af den landsdækkende Vidensfunktion, som samler alle økonomi og gældsrådgivningerne. Vi har tilbudt rådgivningen siden 2020, og har hjulpet næsten 500 borgere.